8 Haziran 2012 Cuma

Zaman Tüneli Reklamlarını Kaldırma

ÖNEMLİ DETAY ;

Zaman tünelinden çıkmak için yapılan uygulamarı kullandığınızdan dolayı sizin haberiniz olmadan hesabınız bir takım reklamlar yapıyor.





Bu aralar çok kişiden sıkça duyuyoruz facebook hesabım kendiliğinden birşeyler paylaşıyor diye.Facebook profilinizde çıkan 7 günde sigaradan kurtulun, pembe maske, sırt yeleği ben aldım çok beğendim, kamburluğa çözüm gibi saçma ve haberiniz olmadan kendi kendine paylaşılan reklamlar canınızı sıkıyordur.Bunlar siz paylaşmışsınız gibi arkadaşlarınızın profiinde çıkar.Reklam, tanıtım neyse de bazen içeriği artı 18 olan resimler videolar da görünebiliyor.

Arkadaşlarımızdan,çevremizden olumsuz eleştri alma nedeni doğuyor.Bunun nedeni herhangi bir video ya da linke tıkladığınızda açılan uzantıların okumadan onaylamış olmamızdır.Okuduğunuz zaman size uygun olmayan bir istek varsa uygulamayı yüklemekten kaçının iptal edin.Uygulamaları kaldırmak için tek tek uğraşmak yerine uygulamanın kendisini silmek kökten çözüme ulaştıracaktır.Uygulamaları kaldırmak için;

- Facebook anasayda ki sağ tarafta bulunan ok işaretini tıkla
- Hesap Ayaları
- Bildirim Ayarlarına geliyoruz daha sonra

Diğer Uygulamalara geliyoruz ve Düzenle butonuna tıklıyoruz. Burada bizimle ilgili olmayan bağlantıları kutucuğu tıklayıp kaldırıyoruz ve değişiklikleri kaydet diyoruz.

Daha sonra Hesap ayarlarından Uygulamar kısmına geliyoruz. Burada ki uygulamaları kaldırıyoruz. Tabi kendi seçtiğiniz oyundur vb uygulamalar kalabilir ama bu uygulamar kısmındaki bizi ilgilendirmeyen uygulamaları çarpı işaretine tıklayıp gelen uyarıya evet diyoruz ve sizin tarafınızdan yapılan reklamlardan kurtuluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder