8 Haziran 2012 Cuma

Facebook hesabınızın çalınmasını engelleyin!

Facebook hesabınıza başkalarının girdiği düşünüyorsanız yada böyle bir şeyi tespit etmenize rağmen buna inanamıyorsanız, Facebook bu şüphelerinizi gidermeye hazır.

Ayrıntılar için makalemizin devamını okuyun…

Facebook hesabınıza sizden başka birinin girdiğini düşünüyorsunuz, ancak şifrenizin kimselere vermediğiniz için sizde böyle bir işlemin gerçekleşebileceğine belki de inanmıyorsunuz. Facebook bu şüpheleri ortadan kaldırmak için Ayarlar bölümünde Hesap Güvenliği sekmesi altına konumlandığı bilgilerle birlikte hesabınıza hangi şehirlerden hangi gün ve saatte giriş yapıldığını öğrenmenizi mümkün kılıyor.

Mobil numaralarıyla hesabını aktive eden veya profilinde mobil numaralarını barındıran kullanıcılar içinde özel bir servis hazırlayan Facebook, daha önce giriş gerçekleştirmediğiniz bilgisayar veya cep telefonu gibi mobil cihazlardan giriş yapıldığında SMS veya e-posta ile sizlere bildirim gönderiyor. Hesap aktiviteleri bölümünde ise Facebook hesabınıza son zamanlarda yapılan girişler hakkında detaylı bilgiler yer alıyor.

Facebook güvenliğinizi en üst seviyede tutmak ve profilinizin çalınmasını engellemek istiyorsanız, bu sayfayı kesinlikle sık sık ziyaret etmenizi öneririz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder